I samarbeid med Norgeshus Oppdal Bygg har jeg designet en ny enebolig som nærmer seg ferdigstillelse i disse dager. Utrolig morsomt prosjekt, og resultatet tror jeg blir veldig bra!

Jeg har valgt materialer på vegger, gulv og tak, lister, dører, farger og innredninger (kjøkken, bad, garderober), og når huset er ferdig skal jeg møblere det før foto og visning. For ja, huset kommer for salg! Det ligger i Neslevegen, like sør for Oppdal sentrum. Gleder meg veldig til å vise dere bilder av ferdig resultat, men inntil da får dere nøye dere med noen bilder fra fasaden og 3D-bilder av rommene. Har dere noen spørsmål om farger, innredning etc, er det bare å sende meg en melding på Instagram eller en e-post til iris@irdecor.no

I gangen er det gipsvegger malt i fargen “Senses” og en vegg i fargen “Elegant”. På gulvet er det “Venezia Tortura 60×60” fliser. De er helt nydelige, og tar igjen fargene fra veggene! Skyvedørsgarderoben er i hvitlasert eik fra Sigdal og trappen er i hvitlasert eik fra Melby snekkerverksted. Alle innerdører, lister og tak her og i resten av huset er malt i fargen “Bomull”.

Det er også et vaskerom i tilknytning til gangen, der de samme flisene går igjen på gulvet. På vaskerommet er veggene hvite, i fargen “bomull”.

Det første soverommet nede er malt i fargen “Soothing beige”, og har 1-stavs eikeparkett fra Opus på gulvet. Et behagelig og lunt soverom.

Badet er romslig og stilrent. Her er det hvite baderomsplater med flismønster (60×60) på veggene og “Glade Cinza 60×60” fliser på gulvet (betonglook). I hele dusjsonen er det noen helt nydelige fliser som heter “CIR 1059935”. Innredningen er i matt grå. Alt av innredning og VVS på badet er fra Comfort.

Hovedsoverommet i første etasje har gipsvegger malt i fargen “Northern mystic”, en utrolig lekker og dyp grønnfarge som er veldig behagelig å sove i. Også her er det 1-stavs eikeparkett på gulvet. Det følger også med en romslig skyvedørsgarderobe med speildører (på veggen til venstre).

Oppe er det høyt under taket og åpen løsning mellom kjøkken og stue. Den ene mørke veggen i fargen “Elegant” fra gangen nede følger med opp trapperommet og inn i stue/kjøkken. De resterende veggene er her malt i fargen “Comfort grey”, og det er eikeparkett på gulvet. Kjøkkenet er fra Sigdal og heter “Line”. Fargen er mørk grå og det vil være håndtak i svart skinn og benkeplate i hvitlasert eik. Skikkelig fin kombo!!

Stua er lys og romslig og har en fin peisovn til varme og stemning.

Det siste soverommet er oppe i andreetasjen, og er malt i fargen “bomull”. Lyst og fint, med god takhøyde! Også her er det den samme eikeparketten som i resten av huset.

Planløsningen i begge etasjene og fasaden.

Dette blir så bra!! Har dere troa? 🙂

Hvis DU trenger hjelp til det samme er det bare å ta kontakt. Det er ofte fort gjort å se seg litt blind når man planlegger ny bolig eller oppussing, så et par nye øyne kan være en god investering både når det gjelder det estetiske og det praktiske!