God torsdag!

Ja, hvor skal jeg starte.. Nå har det jo gått fire uker siden vi flyttet inn, og jeg kan ikke skylde på at jeg ikke har hatt tid til å oppdatere bloggen. Det er heller det at etter vi flyttet inn har vi ikke orket å gjøre noe som helst. Vi har hatt mye besøk av venner og familie, og ellers har vi tatt livet med ro og gjort det vi har følt for der og da. Etter et halvt år der vi KUN prioriterte hus og jobbet til langt på natt hver dag, kjenner vi nå hvor slitne vi egentlig er. Det er fortsatt en del småpirk som gjenstår i huset, litt flekkmaling og forskjellig, men vi har faktisk ikke rørt hverken verktøy eller malerkost siden vi kom oss i hus. Og det er helt greit, synes jeg. Vi har laget god mat (også for første gang på et halvår), bakt masse (fikk jo kjøkkenmaskin i innflyttingsgave av mine foreldre), begynt å trene litt igjen, sett på serier og SLAPPET AV. Og det har vært så godt, og vi har virkelig kost oss og nytt den første tiden i drømmehuset vårt. Det er vanskelig å beskrive følelsen av å endelig kunne flytte inn, den overgår det meste av det jeg har opplevd hittil. Det er en blanding av ro, trygghet og glede – en følelse av å endelig være hjemme, rett og slett. For ikke å snakke om mestringsfølelsen. Vi klarte det!!!

Noe av det gøyeste for min del har vært å innrede og dille rundt med lysestaker, vaser og puter ++ (til samboerens store fortvilelse). Har jeg nevnt at jeg fikk puteforbud for to år siden? Vel, det har ikke akkurat gått så bra, men jeg har da funnet mine måter og skjule det for han i det minste. Alt av møbler og interiør har vært godt gjennomtenkt, og derfor blir det litt kvalitet foran kvantitet nå. Det er fortsatt veldig tomt her, og så og si ingenting på veggene. Vi kan ikke kjøpe inn alt på en gang, og vi bruker god tid så vi er helt sikre på det vi velger å kjøpe. Det skal sies at vi hadde en del fra før som vi selvsagt tok med oss hit, så det føles jo ut som et hjem, selv om det er litt klang i veggene her. Det føles jo også helt barbarisk og skulle slå hull på veggene vi har brukt såå langt tid på å få fine! Så det tar nok litt tid før det kommer opp ting på veggene her, er jeg redd.. #spikerskrekk (et kjent fenomen når man flytter inn i nytt hus?)

Ellers så sover vi veldig godt i nyhuset, da. Og MYE! Har nok litt søvn å ta igjen også, etter disse månedene. Det er bare å samle opp krefter nå, for når snøen forsvinner har vi igjen en hel haug med arbeid ute. Ja, vi har faktisk ikke gjort noe som helst med uteområdet og inngangspartiet enda, så her er det bare å brette opp armene igjen. Snart. Vi skal bare slappe av og nyte litt mer først.. 🙂