God tirsdag! 🙂

Nå går det virkelig fort fremover i huset, og det går nok slag i slag i ukene som kommer også. Jeg skal skrive et eget innlegg om status i huset senere, for nå tenkte jeg å vise dere hvilke møbler vi har bestilt til huset. Det er ofte 6-8 uker leveringstid på møbler, så vi har vært ute i god tid og satser på at møblene kommer cirka samtidig som vi flytter inn.

På stua nede gikk vi for en toseter + en treseter sofa i serien Ziggy fra Bohus. Stoffet vi valgte er i fargen antrasitt. Siden stua nede er litt lang og smal, fant vi ut at en toseter og en treseter gir flere muligheter for innredning. Vi hadde egentlig tenkt en hjørnesofa, men ombestemte oss mens vi var i butikken for å bestille. Litt impulsive der altså, men jeg tror det var et fornuftig valg.

Sofaene er i denne serien, men i en litt mørkere farge 🙂

 

Til spisestua har vi bestilt et bord i eikefiner, med svarte metallbein. Vi har også bestemt oss for stoler, men vi er litt usikre på hvor vi skal kjøpe stolene, fordi de varierer så sykt i pris. Vi ønsker jo å handle lokalt så langt det lar seg gjøre, men når det er snakk om en prisforskjell på 400 kr per stol kan det hende at vi velger å bestille på nett den gangen her. Dilemma, dilemma. Vi får se hva vi gjør.

Spisebord fra Skeidar

 

 

Forms stol fra House Doctor

 

Vi har også bestilt sofa til stua oppe. En superdigg og fiiin hjørnesofa fra Furninova i lys grå! Gleder meg til å ligge langflat på denne når vi omsider blir ferdige med huset! 🙂

 

Resten av møblene får vi bare bestille etterhvert som vi får bodd oss inn. Vi har jo en del fra før også, som får bli med oss inn i nyhuset. Hva synes du om møblene vi har valgt ut så langt?