Annonse: Otretek

I dag har vi fått opp det som virkelig er kronen på verket på gjesterommet, nemlig en spilevegg som sengegavl. Otretek har utviklet ferdige spileelement som gjør det superenkelt å sette opp en helt perfekt spilevegg. Elementene kommer i fulle lengder og er 40 cm brede, slik at de er enkle å håndtere. Vi brukte under en halvtime på sette opp hele veggen, og jeg vil si at resultatet ble så perfekt som man kan få det! Spileelementene har nemlig skjulte fester, det vil si at når du har skrudd opp en plate på veggen vil den neste platen ha en skjøt som overlapper platen der skruene sitter. Helt genialt! Jeg er helt forelsket nå og har bare lyst til å sitte og se på sengegavlen non stop <3 Materialistisk lykke, sa du!?

Man skruer enkelt platene fast i veggen ved å sette skruene ytterst på filtkanten som spilene sitter fast i. På den neste platen stikker den ytterste spilen utenfor filtkanten slik at den dekker over skruene på platen som allerede er festet i veggen.

Her ser du at spilen stikker utenfor filten, slik at den overlapper platen som allerede er festet i veggen og skjuler skruene.

Hvitlasert eik er en rød tråd gjennom hele huset, og passet perfekt inn her.