Hei!

Her går dagene unna i et litt for høyt tempo, med jobb på dagtid og arbeid i huset til sent på kveld hver eneste dag. Det positive er at det går fort fremover i huset, det negative er at jeg ikke rekker å oppdatere her og på Instagram like ofte som jeg ønsker. Uansett, vi har fått gjort ganske mye siden sist jeg oppdaterte. Jeg er ferdig med å male enda et soverom, det ble i klassisk hvitt og skal brukes som et lite treningsrom til å begynne med. Jeg snart ferdig med å male det tredje og største soverommet oppe også, og det ble “dempet sort” i taket og på en langvegg, og “modern beige” på de andre veggene. Jeg er superhappy med fargekombinasjonen! Mangler bare å pusse ned skjøtene (Walls2paint-plater) og male to strøk til på to vegger så er det soverommet ferdig også! Med hjelp fra ene svogeren min har vi fått strimlet og sparklet første strøket på hele loftstua, gangen oppe og øverste del av trapperommet. Så nå mangler det “bare” et par-tre runder med sparkel og pussing, og minimum tre strøk med maling, så er vi der 😉 Den siste uka har vi også begynt nede i førsteetasjen, så nå er vegger og tak ferdiglagt på kjøkkenet. Og i helga kommer faktisk kjøkkeninnredninga opp! Jeg skal prøve å få knipset noen bilder før den pakkes inn i plastikk. Hvorfor vi velger å montere kjøkkenet så tidlig i prosessen er en lang historie, så den skal jeg spare dere for. Jeg gleder meg uansett veldig til å se hvordan det blir når innredningen har kommet opp 🙂

Gjesterom i “dempet sort” og “modern beige”

Gjesterom i “dempet sort” og “modern beige”

Gjesterom i “dempet sort” og “modern beige”

Gjesterom i “dempet sort” og “modern beige”

Treningsrommet malt i “klassisk hvit”

Treningsrommet malt i “klassisk hvit”

Treningsrommet malt i “klassisk hvit”

Jeg har kjøpt inn maling til loftstua, boden og kontoret nå og tror de fargene blir helt nydelige. Planen er å begynne og male kontoret og boden neste uke, så da lover jeg å komme med en ny oppdatering da!