Hei igjen!

Nå som vi har kommet godt i gang i huset, har jeg mye på hjertet angående innredning, farger og smarte løsninger. Derfor kommer det innlegg hyppigere enn noen gang her. Hehe!
Stua nede har jeg sett på som en utfordring å innrede, fordi den er veldig smal og lang. Men samtidig så elsker jeg jo en utfordring, og etter å ha grublet litt på innredning i noen måneder nå har vi landet på en mulig løsning. Om det blir bra vil jo vise seg den dagen huset faktisk er klart til å innredes. Som dere ser på plantegningen under her har vi bestemt oss for å ha en sofakrok i ene enden og to “godstoler” i andre enden. (Ja, jeg har selv tegnet inn møblene. Fint, ja?;))

TV’en skal henge på et veggstativ på den veggen som skiller kjøkkenet og stua, og kan vries ut slik at man kan se på TV både fra sofakroken og fra de to godstolene. Det tror jeg blir bra. Når jeg og samboeren satt og diskuterte dette her en kveld, spurte jeg “når kommer vi egentlig til å sitte der da?”, så svarer han “jeg ser for meg f.eks på søndager. Du sitter kanskje i en stol og strikker og drikker kaffe, mens jeg ser på langrenn på TV, drikker kaffe og kanskje legger en kabal på ipaden”. Hahaha.. Hallo 80 år!? Blir koselig for meg og gamlefar det da 😉

Under her ser dere noen av stolene jeg kunne tenkt meg i kosekroken vår. Ser for meg at samboeren kunne tenkt seg en god gammeldags recliner for ekstra comfort når han skal legge kabal.. Men jeg tenker at vi må vente i hvert fall et par år med det 😉 Er ikke disse stolene fine? Hvilke tror du hadde passet best i kosekroken vår? Send meg gjerne en melding på Insta!