Hei!

Som dere kanskje har fått med dere er vi midt i prosessen med å selge leiligheten vår. Når vi holdt på fylle ut alle papirene fant vi igjen det gamle prospektet fra da samboeren min kjøpte leiligheten for 4 år siden. Så gøy å se hvor forandret alt er, selv om vi ikke har gjort så mye mer enn å etterisolere og legge nye vegger på stue, samt male gangen, kjøkkenet og soverommene. Vi var heldige med at leiligheten var såpass fin og nyoppusset fra før, så vi trengte bare å gjøre småting for å få den til å føles ut som vårt hjem. Utrolig hva litt maling og styling kan gjøre 🙂

Her har dere i hvert fall et bildedryss av leiligheten før og nå:

Kjøkkenet før

Kjøkkenet nå

 

Stua før

Stua nå

Stua nå

Badet før

Badet nå

Soverommet før

Soverommet nå

Det minste soverommet før

Det minste soverommet nå

Gangen før

Gangen nå

Stua før

Stua nå