En farge vi vil se mer og mer av fremover er brun. Rødbrun, jordbrun, gyllenbrun – brun i alle mulige varme nyanser. Jeg tenkte først at dette er den siste fargen jeg vil ha hjemme hos oss, men etterhvert som jeg ble vant til tanken likte jeg fargen bedre og bedre. Her i leiligheta vår har vi jo brunt gulv, og det er jo ingen bedre måte å fremheve det på enn å style med brunt interiør. Så jeg gjorde det og jeg er så fornøyd med resultatet! Jeg likte veldig godt kombinasjonen med lyst tre og brunt, sammen med sort, grått og hvitt – og de grønne plantene som frisker opp litt! Brunt kan jo fint kombineres med gult, oransje og grønt for å nevne noen, og det har jeg tenkt å gjøre etterhvert. Jeg ser for meg at vi kommer til å bruke mer brunt i nyhuset og, kanskje vi smeller til med en brun vegg? (Tror ikke jeg får med samboeren på det, men jeg skal alltids prøve..)

Her er noen bilder fra leiligheta vår etter at jeg “bruna” den opp 😉