Nå er vi i full gang med å hente inspirasjon til innredning til huset, blant annet til bad. Tenkte å vise dere litt hvordan vi planlegger badet nede (det minste av badene). Det er det badet som blir vegg i vegg med vårt soverom/walk in closet. Her ønsker vi svarte, matte fliser på gulvet – gjerne i marmor! Vi tenker hvite, slette vegger eller grå vegger i mikrosement for å få en betonglook. All armatur på dette badet blir i matt sort, samt sorte rammer på dusjdør og speil. Dusjhjørnet blir en egen liten sone, og her tenker vi kanskje noen andre typer fliser for å bryte opp litt. Har sett litt på hvite heksagonfliser, det hadde vært noe 🙂 Lurer på om vi da skal ha disse flisene kun på gulvet i dusjen, eller om det skal være på veggene i tillegg. Hva tror dere?
Har ikke helt funnet ut hvilken innredning/servant vi skal ha, men jeg ser for meg en avlang en – i sort! Ellers blir det et vegghengt toalett her. For at badet ikke skal bli helt sort-hvitt får vi friske det opp litt med grønne planter og detaljer i lyst tre (som jeg fortsatt er helt opphengt i) 🙂

 

Inspirasjon 🙂

 

Planløsning på det minste badet.