Hei!

Som jeg har skrevet før så bor vi nå i ei leilighet på 75 kvm. Det sier seg selv at det blir litt for liten plass den dagen vi begynner å utvide familien. Så drømmen (og planen) er å bygge hus! Vi har funnet ei tomt som vi liker, og vi har endelig funnet ut hvordan vi vil ha huset også. Samboeren min liker tradisjonelle hus, mens jeg gjerne kunne tenkt meg funkis. Derfor møtes vi på midten og går for et klassisk, men moderne hus!
Vi håper å starte med tomtearbeidet om et år, slik at selve husbyggingen kan starte sommeren 2018. Dette er jo ikke noe som er helt bestemt enda, mye kan skje fram til da. Men det er viktig å ha et mål å jobbe mot!
Mest sannsynlig blir det Norgeshus som tegner hus for oss, så får vi det akkurat som vi vil ha det. Råbygget vil bli satt opp av et lokalt byggefirma, mens mye av det innvendige arbeidet skal vi gjøre selv (med god hjelp fra familie og venner). Håper dere vil følge oss på veien mot husdrømmen! Jeg gleder meg ihvertfall til å dele hele prosessen med dere 🙂

Vårt nåværende sorte kjøkken! Det kommer vi nok til å gå for i huset også 🙂