Boligstyling

Skal du selge bolig? Da er det viktig at boligen ser presentabel ut! Vi utfører boligstyling av leiligheter, hus og hytter i Oppdal, Rennebu og omegn, og tilbyr både delstyling og fullstyling.

Vårt hovedmål er å få boligen til å se så fin og innbydende ut som mulig, og at den skal tiltrekke en bred gruppe med interessenter. Vi styler før fotografen tar bilder, slik at salgsannonsen har bilder fra en møblert og fin bolig. Det er denne annonsen som skal vekke interessen blant folk og få de til å komme på visning, så å legge til rette for at fotografen får tatt fine og stemningsfulle bilder er en viktig del av prosessen. Når folk kommer på visning skal de klare å se for seg et liv der, og det er nettopp det vi legger sjela vår i når vi styler boliger. Vi skaper et hjem, og vi skaper en visuell historie om et liv der – enten det er i en liten leilighet eller i en stor hytte. Vi tilbyr også digital boligstyling. En genial løsning for deg som ønsker bilder til salgsannonsen av hvordan boligen kan se ut med riktig innredning og ved eventuell oppussing. Her kan også potensielle kjøpere se boligen digitalt på visning ved hjelp av VR-briller.

Vi opplever gang på gang at boliger som har ligget ute i lengre tid uten å bli solgt, blir solgt dagen etter visning etter at vi har vært inne å stylet. Dette forteller bare én ting; at boligstyling fungerer!

 

Delstyling
Vi tar utgangspunkt i det du har og supplerer med interiør og eventuelt småmøbler. 6 ukers leie av interiør er inkludert i prisen.

Priser fra kr 3.000,-

Fullstyling
Vi innreder boligen med alt av møbler og interiør. 6 ukers leie av møbler og interiør er inkludert i prisen.

Priser fra kr 10.000,-

Digital boligstyling
Vi tegner opp boligen og innreder den digitalt. Dersom det er et oppussingsobjekt kan vi lage forslag til nye løsninger. Bildene blir fotorealistiske og passer godt inn i en salgsannonse, samt at boligen kan sees digitalt med VR-briller på visning.

Priser fra kr 500,- per rom

Selskapsstyling
Vi bidrar med innkjøp, borddekking og øvrig dekorasjon i lokalet i ulike typer selskap, som dåp, bryllup, julebord etc.

Pris på forespørsel.

Interiørveiledning
Vi kommer og ser på boligen som skal selges og skriver deretter en rapport over ting vi mener bør gjøres i hvert enkelt rom før fotografering og visning.

Kr 1.500,-

 

Ta kontakt for å få et pristilbud i dag!
Prisen blir satt opp ut ifra kvm, antall rom, kjørevei, antall etasjer og eventuelt forlengelse av leie.