Hei!
Nå er huset helt ferdigtegnet og det er bestemt at byggingen starter uken etter påske (i april). Nå begynner det virkelig å gå opp for meg at vi snart har vårt helt egne HUS! Wow, det er stort. Som jeg sikkert har nevnt før, har vi et mål om å komme oss inn til jul. Jeg gleder meg så utrolig mye til å be inn familie og venner til juleselskap i eget hus <3

Vi har nå bestemt oss for hvilke firma som skal støpe betong, ta alt det elektriske og alt av rør- og sanitæranlegg. Det eneste vi mangler er å bestemme oss for hvem som skal grave. Så hvis dere har noen anbefalinger (i Oppdalsregionen), så tar jeg gjerne imot tips! 🙂

Vi holder også på å bestemme oss for utendørsbelysning, og det er litt vanskelig synes jeg. Så her vil jeg også ha tips fra dere! Send meg gjerne en melding på Instagram eller en mail til iris@irdecor.no. Vi er også i full gang med å se på kjøkkeninnredning, bad, gulv og farger til de ulike rommene – noe som jeg synes er veldig gøy! Det blir flere møter med potensielle leverandører fremover, og jeg skal selvsagt vise dere bilder/tegninger når vi har landet på noe.

Her kommer tegningene av huset. Ikke bry dere om de røde ringene! 🙂 PS! Vinduet over senga nede utgår. Huset er det Oppdal Bygg / Norgeshus som har tegnet og skal levere. Vi er utrolig fornøyde med de hittil – vi kunne ikke ha fått bedre hjelp!

Hva synes dere? 🙂