Hei!

Mye nytt som har sjedd på husbyggingsfronten i det siste, så jeg tenkte å ta en liten oppdatering for dere som ønsker å følge med. Vi har funnet oss tomt som vi har reservert ut desember, men som vi har bestemt oss for å kjøpe. Så det gjenstår egentlig bare å sende inn papirene. Tomten ligger i Bjørkmoen (P.K Gorseths veg) for spesielt interesserte, hehe. Vi har også fått tegnet hus gjennom Oppdal Bygg og Norgeshus. Vi hadde på forhånd tenkt ut hvordan vi ville at huset skulle se ut, så vi leverte noen skisser til arkitektene i Norgeshus, så de hadde noe å gå etter. De tegnet så huset akkurat slik vi ønsket, og brukte hustypen Nupen som utgangspunkt. Er vel egentlig bare selve fasongen på huset som minner om Nupen, da vi har en helt annen planløsning og detaljer på fasaden. Dere skal få se plantegningene altså, jeg vil bare klargjøre med Oppdal Bygg/Norgeshus at jeg faktisk får lov først;-) Jeg kan ihvertfall fortelle dere litt om innholdet til å begynne med. I første etasje får vi følgende rom: entre, sportsbod, vaskerom, hovedsoverom, walk in closet, bad og åpen løsning med kjøkken, spisestue og stue. I andre etasje blir det TV-stue, bad, kontor, bod og tre soverom. I tillegg blir det en romslig balkong.
Det blir gipsvegger og listefritt i de fleste rom, og jeg gleder meg såå til å finne fargepaletter til de ulike rommene! Jeg er jo glad i mørke farger så jeg ser for meg sort, grått, mørk blå og mørk grønn kanskje? Vi får se! En ting er ihvertfall (99 %) sikkert og det er at vi går for sort kjøkken i huset også! Jeg er så fornøyd med å ha det her i leiligheten og synes det er rålekkert! Jeg har allerede begynt å se litt på ulike innredninger, både til kjøkken, bad, vaskerom og garderobe. Jeg har til og med funnet verdens lekreste badekar; frittstående og i betonglook! Nei, dette blir gøy (og dyrt) – så det er bare å stå på! 🙂 Selve husbyggingen starter til våren, og Oppdal Bygg skal sette opp huset, dele inn rom, lekte ut og isolere, så skal vi, med god hjelp fra venner og familie, gjøre resten selv!


Sort, grått og lyst tre blir nok en gjenganger i huset også! Elsker kombinasjonen! 

 

Håper dere har lyst å fulge byggeprosessen vår, jeg lover å oppdatere så fort jeg har noe mer å komme med!