I dag åpnet endelig kunstutsillingen min på Vognildsbua. Så godt å få bildene på plass og med det senke skuldrene. Jeg har nemlig stresset litt i forkant, fordi jeg aldri blir fornøyd med maleriene mine selv. Så klokka 01 i natt kjørte jeg i vei til “malebua” mi og gjorde en siste finish på noen av maleriene. Klokken var vel nærmere 04 før jeg kom meg i seng, så jeg er litt redusert i dag. Men resultatet ble bra; maleriene er oppe på veggen og tilbakemeldingene har vært veldig positive så langt! Nå har jeg faktisk 6 bestillinger, så nå blir det litt å gjøre framover. VELDIG gøy! Føler meg veldig ydmyk og takknemlig for denne muligheten. Utrolig gøy å få vist fram maleriene mine, og ikke minst at folk liker de såpass godt at de ønsker å kjøpe de! TAKK.

Nervøs og stressa som jeg var, glemte jeg jo selvsagt å ta bilder av utstillingen. Heldigvis var store deler av familien min der, så mitt søskenbarn, Steffen, fikk tatt litt bilder! Jeg skal få tatt litt skikkelige bilder av selve utstillingen en dag her, så da lager jeg bare et eget innlegg med bilder. Enn så lenge får dere en liten smakebit på utstillingen her.

Foto: Steffen Walstad

Foto: Steffen Walstad

Foto: Steffen Walstad

 

Håper at de som har mulighet tar turen til Vognildsbua i sommer! Maleriene får dere kjøpt der og da, og dere kan betale enten kontant eller med Vipps. Eventuelt kan jeg sende faktura, men da må dette avtales med meg før maleriet hentes. Husk at dere også kan bestille skreddersydde malerier i de størrelsene og i fargene dere ønsker! 🙂 Send meg en mail på iris@irdecor.no for bestilling eller mer info.

PS! Prisene på maleriene som henger på utstillingen er fra 600 til 1800 kr.