For bedrifter:

Interiørdesign

Skal dere pusse opp, flytte til nye lokaler eller trenger nåværende lokaler bare et løft? Jeg hjelper dere gjerne – med alt fra farger, materialer, belysning, innredning, møbler og interiør. Vi setter oss ned sammen og går gjennom prosjektet, deretter lager jeg en detaljert plan med aktuelle farger, materialer etc., innkjøpslister og 3D bilder/video. Ta kontakt for et helt uforpliktende tilbud!

 

Digital markedsføring og innholdsproduksjon

Ønsker dere å bli mer synlig på nett? Nå ut til potensielle kunder på en kostnadseffektiv måte? Viktigheten av å være digitalt synlig er større en noen gang! Min ekspertise ligger i å skape visuelle fortellinger og lage innhold til bruk i digital kanaler som er tilpasset til å treffe den aktuelle målgruppen. Kombinasjonen med å ha et øye for det visuelle og kjenne til mekanismene bak sosiale medier er min største suksessfaktor for å lykkes med digital markedsføring. Gjennom Instagramkontoen min @i.rdecor, som nå har over 53.000 følgere, leverer jeg daglig innhold som jeg selv skaper ved hjelp av mitt hjem, et godt kamera og en stor dose kreativitet. Jeg skriver også en blogg, der jeg blant annet deler interiørinspirasjon og hele prosessen med å bygge hus. Basert på min kjennskap til næringslivet og den digitale utviklingen i samfunnet, vet jeg at det er et stort behov for å være synlig på nett – og at det behovet bare vil øke i tiden fremover! Derfor tilbyr jeg nå ulike tjenester for å hjelpe bedrifter.

 

Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

 • Full drift av din virksomhet sine profiler i sosiale medier (hovedsakelig Instagram og Facebook, inkluderer innholdsproduksjon) 
 • Full drift av nettside (løpende oppdateringer, inkluderer innholdsproduksjon)
 • Styling og fotografering av produkter/tjenester til bruk i sosiale medier eller til nettbutikk/nettside
 • Innlegg på min blogg for å promotere virksomhetens produkter eller tjenester
 • Innlegg på min Instagramkonto for å promotere virksomhets produkter eller tjenester
 • Kurs/opplæring i bruk av sosiale medier og innholdsmarkedsføring
 • Skrive tekst til ulikt bruk (nettside, blogg, artikler, pressemelding)
 • Sette opp en skreddersydd plan for markedsføring i sosiale medier
 • Styling før salg av lokaler
 • Styling av visningshus/hytte
 • Fotografering av bolig før salg eller visningshus/hytte

 

Ta kontakt dersom du lurer på hva jeg kan hjelpe din bedrift med, så lager jeg et uforpliktende tilbud ut ifra deres behov!

For privatpersoner:

Boligstyling

Skal du selge bolig? For å få mest mulig igjen for boligen er riktig styling helt nødvendig! Jeg hjelper deg gjerne med å style før bildetaking og visning, slik at du får vist fram din bolig fra sin aller beste side. Jeg tar utgangspunkt i det du allerede har, og supplerer med møbler og interiør. Ta kontakt for å få et pristilbud for din bolig!

Dekorasjon

Skal du feire bryllup, bursdag, konfirmasjon, dåp, navnefest eller en annen spesiell begivenhet og synes det er vanskelig å pynte og dekorere? Jeg bistår gjerne – både i planleggingen og gjennomføringen! Jeg kan hjelpe deg med budsjett, innkjøp og selve dekoreringen; hvor mye du ønsker hjelp til er opp til deg! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Interiørveiledning

Skal du pusse opp, bygge nytt, eller kanskje du bare trenger en oppfriskning hjemme? Jeg kan hjelpe deg med møblering, belysning, fargevalg og interiør til både store og små prosjekt. Vi går gjennom rommet/rommene du trenger hjelp med, og jeg setter så opp en detaljert plan for gjennomføring, samt fullstendige produktlister basert på ditt budsjett. Du får i tillegg se hele prosjektet i 3D-film, samt at du får med plantegninger i 3D og oversiktlige 3D-bilder av hvert rom. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud!

Interiørveileding over nett

Jeg tilbyr også interiørveiledning via nett. Vår dialog foregår da via mail; du sender meg bilder av rommet/rommene og forklarer hva du ønsker hjelp til, og jeg utarbeider en gjennomføringsplan med detaljerte produktlister basert på ditt budsjett som du mottar på mail. I tillegg får du med plantegninger i 3D og oversiktlige 3D-bilder av hvert rom. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud!

Kontakt meg på iris@irdecor.no, eller bruk skjema under

Forespørsel tjenester

15 + 1 =